Generalforsamling og foredrag med Ulf Rosenberg

Godt nytt år! Det er tid for generalforsamling og valg av nytt styre for YoungShip Stavanger. Og på toppen av det hele er vi så heldige å få en av byens beste foredragsholdere på besøk!

Where

Teekay Office, Verven 4

Price

Free

When

Wed 17.01.2018 18:30-20:00

Who

Members of YS Stavanger

YoungShip Stavanger inviterer til generalforsamling og presentasjon med Ulf Rosenberg.

Under generalforsamlingen vil status for organisasjonen bli gjennomgått og ny styresammensetning godkjent. Ønsker du å delta i arbeidet med YoungShip Stavanger og er nysgjerrig på å stille til styret? Ikke nøl med å kontakte en av de sittende styremedlemmene direkte, eller send en mail til stavanger@youngship.com!

Etter formalitetene er vi så heldige å ha Ulf Rosenberg som innleder.

Tema for presentasjonen er: The crew change – endringer i aktørbildet på norsk sokkel. Ulf ser på bakgrunnen for de store endringene i aktørbildet på norsk sokkel det siste tiåret og som har akselerert den siste tiden. Bare de siste månedene har vi sett nyheter om at de store («the majors») reduserer, mange av oljemyggene har forsvunnet og flere av de europeiske energiselskapene trekker seg ut – mens oljeselskap med bakgrunn fra andre land, andre bransjer og nykommere bakket opp av store investeringsfond kommer sterkere inn i bildet.

Ulf Rosenberg var næringslivsjournalist i Stavanger Aftenblad i 25 år før han ble kommunikasjonsdirektør i GDF SUEZ (nå Engie) i 2009, og gikk til tilsvarende stilling i tyske VNG i 2015, som rett før jul leverte PUD for Fenja-feltet i Norskehavet. 

Det vil bli servert mat og forfriskninger under arrangementet. Deretter tar vi sikte på å fortsette sosialiseringen og skåle for det nye året.


Meld deg på i dag! 

Beste hilsener

Styret i YoungShip Stavanger
Andreas, Lise, Lars, Richard and Kristoffer