Generalforsamling og foredrag med Mikal Dahle fra Kolumbus

Godt nytt år! Det er tid for generalforsamling og valg av nytt styre for YoungShip Stavanger. I tillegg blir det foredrag med Mikal Dahle!

Where

Christen Tranes gt. 35

Price

FREE

When

23.01.2020 at 19:00

Who

Youngship Stavanger

YoungShip Stavanger inviterer til generalforsamling og presentasjon med Mikal Dahle fra Kolumbus.

Under generalforsamlingen vil status for organisasjonen bli gjennomgått og ny styresammensetning godkjent. Ønsker du å delta i arbeidet med YoungShip Stavanger og er nysgjerrig på å stille til styret? Ikke nøl med å kontakte en av de sittende styremedlemmene direkte, eller send en mail til stavanger@youngship.com!

Før årsberetningen blir det servert mat og forfriskninger. Vi får også gleden av en innføring i Kolumbus' store satsningsprosjekt om den nye hurtigbåten i TrAM-prosjektet, presentert av Mikal Dahle:

kolumbus-ferje.jpg

"Mobilitetsselskapet Kolumbus blir det første selskapet i verden som setter en full-elektrisk hurtigbåt i rute-trafikk når TrAM prosjektet leverer den elektriske hurtigbåten som skal trafikkere Byøyene/Hommersåk-ruten fra januar 2022. TrAM prosjektet er et prosjekt delfinansiert av EUs Horizon 2020 program der Rogaland Fylkeskommune og Kolumbus har prosjektledelsen og der 13 partnere fra både forskningsmiljø og industri er i deltagere. Båten er planlagt produsert hos Fjellstrand AS og har norske partnere for leveransen av alle hovedkomponenter. TrAM prosjektet startet opp i September 2018 og skal ferdigstilles sommeren 2022. "


Med vennlig hilsen,

Styret YoungShip Stavanger
Therese, Dhanushi, Margrete, Kristoffer, Richard og Lise

Våre Sponsorer

Teekay.png

IKM Elektro.png

Stavanger Rederiforening.png

Optimarin.png
MF_Stavangerregionen_Vertikal_RGB_Blaa_1200.png