Generalforsamling og foredrag med Jakob Korsgaard

Godt nytt år! Det er tid for generalforsamling og valg av nytt styre for YoungShip Stavanger.

Where

Teekay Office, Verven 4

Price

Free

When

24.01.2019

Who

Members of YS Stavanger

YoungShip Stavanger inviterer til generalforsamling og presentasjon med Jakob Korsgaard.

Under generalforsamlingen vil status for organisasjonen bli gjennomgått og ny styresammensetning godkjent. Ønsker du å delta i arbeidet med YoungShip Stavanger og er nysgjerrig på å stille til styret? Ikke nøl med å kontakte en av de sittende styremedlemmene direkte, eller send en mail til stavanger@youngship.com!

Etter formalitetene er vi så heldige å ha Jakob Korsgaard som presenterer.

Tema for presentasjonen er: Norges Rederiforbunds 2020-2025 strategi. Jakob sitter i sentralstyret i Norges Rederiforbund og skal presentere den nye 5 års strategien. Strategien er ikke offentlig enda, dermed blir vi noen av de første som får høre hva Norges Rederifobund skal jobbe med de neste årene. Vi vet ikke hva dette vil gå ut på, men vi vet at vi ikke vil gå glipp av det. 

Jacob har en lang kariere bak seg i Riggselskapet Maersk, og har der siden 2010 hatt posisjon som Managing Director for Maersk Drilling Norge.
Det er derfor stor stas at han i en hektisk hverdag tar seg tid til å komme innom Youngship Stavanger for en meget spennende presentasjon.
Meld deg på i dag så du ikke risikerer å gå glipp av dette! 

Det vil bli servert mat og forfriskninger under arrangementet. Deretter tar vi sikte på å fortsette sosialiseringen og skåle for det nye året.

Beste hilsener

Styret i YoungShip Stavanger
Ragni, Lise, Therese, Richard and Kristoffer