Hvad Fremtiden byder shipping

-skal erhvervet præge udviklingen, eller skal erhvervet lade sig tilpasse?

Local members only

This email does not seem to be registered

Please wait while we look for this address...

This email is registered, but you are not an activated member yet – check again within 24h – for further advice please contact your local department

Location

Danske Rederier Amaliegade 33, 1256 København.

Date

08 November 2018

Dresscode

Business Casual

Entry Fee

Free

Drinks and Nibbles

Available for free

Participates

Limited Participations

På kort sigt slås mange i shipping med udfordrende markeder og bundlinjer. På langt sigt er den virkelige udfordring at fastholde og udbygge sin forretningsmæssige eksistens. Det kræver innovative forretningsmodeller.

Innovation handler ikke kun om gode idéer og teknologiske opfindelser. Det handler om at realisere ved at nytænke måden hele branchen driver forretning på. Fokusér: Hvad er problemet? Hvad er løsningen? Hvordan skaber du værdi i fremtiden?

I shipping fristes man til at sige, jo ældre type virksomhed, desto flere muligheder. Men hvordan?

Det giver YoungShip Denmark tre bud på.

Jeff Laursen, Business Development Lead i Maersk Growth, fortæller om progressiv udvikling af fremtidens handel i Danmark største virksomhed. I en tid hvor Maersk koncernen fokuserer sine forretningsområder, har Maersk Growth fået til opgave at skabe nye ben at stå på.

Asbjørn Overgaard Christiansen, Innovations- og digitaliseringschef i Danske Rederier, har som sin fornemmeste opgave at varetage medlemmernes interesse med blik for fremtiden. Asbjørn Overgaard Christiansen vil sætte ord på erhvervets kommende udfordringer. 

Keld Demant, CEO Bunker Holding , italesætter om fremtidens bunker- og shipping industri stadig en peoples business og hvordan talentudvikler branchen? Keld Demant mener trods 20 års erfaring, at to ører og en mund stadig er basis for fortsat udvikling – så husk at tage din holdning med til aftenens drøftelse.

Program:

17.00  Registrering

17.20  Velkomst og introduktion af panel

17.30  Asbjørn Overgaard Christiansen, Innovations- og digitaliseringschef i Danske Rederier

18.00  Keld Demant, CEO Bunker Holding  

18.30  Jeff Laursen, Business Development Lead, Maersk Growth

19.00  Networking 

21.00  Vi forsætter til Lusso efter afslutning.

Vi ser frem til at tage i mod jer alle.