Stig Tenold og sjøfartens historie i Bergen

YoungShip og Stig Tenold inviterer på en smakebit av Stig`s nye verk om sjøfartens nyere historie i Bergen

Local members only

This email does not seem to be registered

Please wait while we look for this address...

This email is registered, but you are not an activated member yet – check again within 24h – for further advice please contact your local department

Cover

Free for YoungShip members

Where

Bergen Maritime Museum

When

September 17th @ 17:00 hrs

Language

Presentation will be held in Norwegian

Hvor ble det av Bergens største reder og den norske sjømann? Hva skjedde med skipsfarten da oljen kom? Hvorfor forsvant så mange rederier? Hvor kom nyskapningen fra? Hvor langt unna kanten av stupet var rederiene? Hvorfor var Norsk Internasjonalt Skipsregister så viktig? Hva er egentlig Bergens skipsfartsmiljø i dag?

s1709.jpg

Dette er temaer som Stig Tenold, professor ved Handelshøyskolen, belyser i det 6. bindet i serien Bergen og sjøfarten. Vi i YoungShip Bergen er så heldige å få besøk av Stig, hvor han ønsker å gi oss en smakebit på hans nyeste verk. Det er en glede å kunne invitere til et spennende foredrag med lett servering på Sjøfartsmuseet den 17. september. Etter foredraget vil det åpnes for spørsmål, hvor vi virkelig kan utfordre en av Norges aller beste ressurser på området. 


Enten du blir med på sjøfartsmuseet eller ikke, er alle medlemmer hjertelig velkommen til Ankerdram på Nedre Nygaard klokken 19. Håper vi sees der.