HoloCare

Fra Forskningsprosjekt til MedTech Scale-Up

Cover

Free for YoungShip members

Where

Storsalen på Kulturhuset

When

May 12th @ 16:30 hrs

Endelig er vi tilbake til "vanlige tider" hvor vi kan samles igjen! 

Sopra Steria og Holocare, i samarbeid med YoungFinance, YoungShip, YoungFish, YoungTech, BergenUP og Ung Eiendom Vest inviterer deg til en helaften med sosialt og faglig innhold. Det hele vil foregå på ettermiddagen den 12 mai, i Storsalen på Kulturhuset i Bergen!

Arrangementet starter kl. 16:30 med registrering, mingling og bobler i glasset. Når vi har minglet litt vil vi få et spennende foredrag fra HoloCare. HoloCare er et norsk MedTech-selskap som radikalt endrer hvordan kirurger ser medisinske bilder gjennom å gjøre dem levende i håndflaten som intuitive, interaktive hologrammer. HoloCare gir kirurger et nytt perspektiv, så de kan bruke mindre tid og energi på å prøve å se problemet, og mer tid på å prøve å løse det.

John Berland, Innovation Director i Sopra Steria og Henrik Brun, Overlege ved Barnekardiologisk avdeling på Oslo Universitetssykehus, kommer for å fortelle om reisen fra forskningsprosjekt til etablert selskap. Her vil de blant annet snakke om hvordan man har arbeidet med innovasjon, samt hvordan utnytte ny teknologi til å skape løsninger som forbedrer kirurgers arbeid med pasienter. Videre vil vi også ta et steg inn i Mixed Reality verdenen sammen med Scott Leaman som er Mixed Reality Lead i Sopra Steria og Innovation Director i Holocare.

Er vi ekstra heldige, vil det også bli en liten live demonstrasjon av Hololens og Holocare-teknologien!

Etter HoloCare sin presentasjon blir det servert en 5 retters tapas samt noe forfriskninger, før vi fortsetter festlighetene til dørene stenger!


Det er kun plass til 120 deltagere og dette vil fylle seg opp FORT! 

KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ